bloeistimulator

BLOEISTIMULATOR

Bloei en afbloeistimulator

Bloeistimulator is een combinatie van een bloei- en afbloeistimulator. Net zoals de wortelstimulator is ook bloeistimulator een geconcentreerd product dat een complete mix van actieve stoffen bevat. Bloeistimulator bevat een complete mix van organische actieve stoffen die allemaal een functie hebben op het bloeiproces. De actieve stoffen van bloeistimulator zorgen voor de vorming van grote bloemen met veel vezels en suikers. Deze bloemen blinken uit door gewicht en kwaliteit. Het effect van bloeistimulator op het uiterlijk en smaak is onovertroffen.

 

Voordelen

– Vorming van grote bloemen met veel vezels

– Kwalitatieve verbetering van uiterlijk en smaak

– Snellere vorming van grotere bloemen

– Betere kwaliteit eindproduct

 

Tips & Trucs

Bloeistimulator heeft in een iets hogere dosering een nog beter effect. Probeer

eens een dosering tot maximaal 100 ml bij 100 Liter water. Maak een vat met bloeistimulator binnen 3 dagen op. Het beste is om de oplossing meteen op te maken. Bloeistimulator is een organisch product. Hierdoor kan enige aanslag in het voedingsvat ontstaan. Organische meststoffen zijn altijd beter opneembaar voor planten dan mineralen meststoffen.

 

​​Samenstelling

De actieve stoffen van bloeistimulator zijn op kwaliteit en opneembaarheid geselecteerd. Door de snelle opneembaarheid van de actieve stoffen heeft bloeistimulator een krachtig effect op het bloemvormingsproces.

– Aminozuren

– Polysacharides

– Sporenelementen (boor/ijzer/molybdeen)

– Diverse bloeibevorderende natuurlijke planthormonen (auxines)

– Vitaminecomplexen

 

Toepassing

Omdat bloeistimulator een complete mix van actieve stoffen gericht op het bloei- en afbloeiproces bevat adviseren wij een vroeg en langdurig gebruik van dit product. Gebruik bloeistimulator als supplement naast NPK (basisvoeding). Gebruik 100 ml per 100 liter vanaf de eerste week bloei tot en met de laatste week. Bloeistimulator is een volledig organisch product. Wees voorzichtig met het gebruik van organische producten zoals bloeistimulator bij fijne irrigatiesystemen. In dit soort systemen vergroot het gebruik van bloeistimulator de kans op verstoppingen. Gebruik bij druppelsystemen daarom altijd naast bloeistimulator een product dat irrigatiesystemen schoon houdt.

 

De bloeistimulator is verkrijgbaar in 1 Liter en 5 Liter verpakkingen.

Vind ons

 

 

Algerastraat 11 b,

3125 BS Schiedam

Telefoonnr: +31 (0)10 7370717

Email: info@elixer.nl

 

OpeningstijdenMaandag t/m Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag & zondag: gesloten


Elixer Webshop

 

 

De oplossing voor groei en bloei.

Op zoek naar een passend ELIXER product?

Bekijk hier onze mogeijkheden om te kweken!

Copyright © All Rights Reserved