wortelstimulator

WORTELSTIMULATOR

Wortel en groeistimulator

Wortelstimulator is een combinatie van een groeistimulator en een wortelstimulator. Wortelstimulator is een geconcentreerd product dat een complete mix van actieve stoffen bevat. Wortelstimulator bevat een complete mix van organische actieve stoffen die allemaal een functie hebben bij de ontwikkeling van wortels en groei. Elixer combineert zoveel mogelijk actieve stoffen in één product in plaats van een product te ontwikkelen per actieve stof. Hierdoor hebben de producten een krachtig stimulerend effect en blijft het product assortiment overzichtelijk.

 

Wortelstimulator zorgt voor een snelle wortelvorming met meer haarwortels. Tevens zorgt wortelstimulator voor een directe stimulans van de groeiprocessen. Ook heeft het gebruik van wortelstimulator een positief effect op het bodemleven. 

 

Voordelen

– Geconcentreerd

– Zeer complete cocktail van actieve stoffen

– Snellere wortelvorming

– Snellere ontwikkeling van stengels en plantweefsel

– Krachtige stimulator voor het bodemleven

 

Tips & Trucs

– Wortelstimulator is de enige wortel en groeistimulator op de markt die goedaardige bacteriën bevat. Hierdoor wordt de stengel duidelijk zichtbaar wel  2x zo dik! En ontstaat een uitgebreid haarwortelstelsel.

– Maak een vat met wortelstimulator binnen 3 dagen op. Het beste is om de oplossing meteen op te maken.

– Wortelstimulator is een organisch product. Hierdoor kan enige aanslag in het voedingsvat ontstaan. Organische meststoffen zijn altijd beter opneembaar voor planten dan mineralen meststoffen.

 

 

​Samenstelling

Wortelstimulator bevat de volgende wortel- en groei stimulerende actieve stoffen:

– Humuszuren

– Aminozuren

– Fulvinezuren

– Organisch stikstof

– Specifieke biomassa

 

Wortelstimulator is de enige wortel en groeistimulator op de markt die specifieke biomassa bevat. Hierdoor worden de wortels beschermt en groeihormonen aangemaakt. Het is de combinatie van deze actieve stoffen die wortelstimulator tot het meest krachtige product in deze categorie maakt.

 

Toepassing

Gebruik wortelstimulator als supplement naast NPK (basisvoeding). Op voorbemeste potgrond hoeft door het gebruik van worteltimulator geen groeivoeding meer te worden gebruikt. Door het gebruik van wortelstimulator kan de voorgroeifase worden ingekort. Gebruik 100 ml per 100 liter vanaf de voorgroeifase tot en met eerste week bloei. Schudden voor gebruik. Bepaal de EC waarde na het toevoegen van de groeivoeding. Voeg vervolgens pas Wortelstimulator toe. Wortelstimulator is een volledig organisch product. Wees voorzichtig met het gebruik van organische producten zoals wortelstimulator bij fijne irrigatiesystemen. In dit soort systemen vergroot het gebruik van wortelstimulator de kans op verstoppingen. Gebruik bij druppelsystemen daarom altijd naast wortelstimulator een product dat irrigatiesystemen schoon houdt.

 

Wortelstimulator is verkrijgbaar 500 ml, 1 Liter en 5 Liter verpakkingen.

Vind ons

 

 

Algerastraat 11 b,

3125 BS Schiedam

Telefoonnr: +31 (0)10 7370717

Email: info@elixer.nl

 

OpeningstijdenMaandag t/m Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag & zondag: gesloten


Elixer Webshop

 

 

De oplossing voor groei en bloei.

Op zoek naar een passend ELIXER product?

Bekijk hier onze mogeijkheden om te kweken!

Copyright © All Rights Reserved